Max van der Pas

Max van der Pas is een wedstrijdbokser bij TeamNL. Hij is zesvoudig Nederlands kampioen en winnnaar van diverse AIBA-A toernooien. Zijn doel is om mee te doen aan de olympische spelen in Tokoyo in 2020.

“Ik ben Boxercise mastertrainer omdat ik nog meer mensen op een leuke en veilige manier kennis wil laten maken met de bokssport.”

Stef van gelderen

Nadat Stef N-H Kampioen boksen en Nederlands kampioen Kick-boksen was geworden, vond hij het tijd om zich op een trainersloopbaan te gaan richten. Daarbij is hij kick-boks-, fitness-, boks-, gewichthef- en M.M.A. trainer geworden.

“Aangezien ik boksen het leukste spelletje van de wereld vind en omdat ik een ieder de kans wil bieden om op een leuke en veilige manier met boksen in aanraking te komen ben ik Boxercise mastertrainer geworden.”

Dick Zwiers

Dick heeft vroeger in de A-klasse gebokst en is nu binnen de Nederlandse Boksbond actief als bestuurslid. Boksen is echt zijn passie en is daarom vol enthousiasme in deze sport bezig.

“Ik ben een Boxercise Master triainer en tevens clubtrainer met licentie van de NBB.”

Alex van Klooster

Alex is bestuurslid Dagelijks bestuur bij Nederlandse Boksbond

“Ik ben een Boxercise Master trainer in Amersfoort.”

Andrew Leverington

“Ik ben een Boxercise Master Trainer in Gorinchem”

Sayit Yanik

“Ik ben een Boxercise Master Trainer in Arnhem”

Reymondo Groeneveldt

Reymondo heeft Nationaal en internationaal deelgenomen aan wedstrijden en als A-klasse gestopt met de wedstrijdsport. Inmiddels is Reymondo gediplomeerd trainer bij de Nederlandse Boksbond.

“Ik vind het belangrijk om met een doordacht tijdpad de basis boks-beginselen bij te brengen. Op deze manier breng ik op een verantwoorde manier kennis en kunde over.”

Mark Voogt

Mark heeft enkele jaren in de hoogste klasse gebokst en als kampioen van Nederland in de A-klasse gestopt met de wedstrijdsport. Inmiddels is Mark gediplomeerd trainer bij de Nederlandse Boksbond

“Net als Reymondo vind ik het belangrijk om met een doordacht tijdpad de basis boks-beginselen bij te brengen. Op deze manier breng ik op een verantwoorde manier kennis en kunde over.”

Rudi Dufornee

“Ik ben een Boxercise Master Trainer in Gorinchem”

Teus de Kruyf

“Ik ben een Boxercise Master Trainer in Alphen a/d Rijn”

Ook interesse om Boxercise Master Trainer te worden?

Schrijf je dan in voor de Boxercise cursus. Meer informatie? Klik dan op de knop hieronder.

Instructeur worden