Max van der Pas

Max van der Pas is een voormalig wedstrijdbokser bij TeamNL. Hij is zesvoudig Nederlands kampioen en winnnaar van diverse AIBA-A toernooien.

“Ik ben Boxercise mastertrainer omdat ik nog meer mensen op een leuke en veilige manier kennis wil laten maken met de bokssport.”

Kris Anne Mulder

Kris Anne is tweevoudig Nederlands Kampioene Boksen in de Elite Dames klasse

“Boxercise is 'DE' manier om mensen op een veilige manier kennis te lange maken met de bokssport.”

Roy Korving

Roy is voormalig bokser bij TeamNL. Hij is zevenvoudig Kampioen van Nederland, voormalig nummer 3 van Europa en nummer 5 van de wereld in het amateur zwaar gewicht Boksen

“Niets zo fijn als mensen plezier te zien beleven aan mijn geliefde sport”

Femke van Os

Femke is al een aantal jaren verliefd geworden op de bokssport. Heeft haar diploma's sport specifiek op zak en draagt nu de sport uit op een prachtige manier

“Iedereen moet het op de Bucketlist hebben staan. Boksen moet je een keer doen.”

Rich Hooff

Rich is een ervaren rot in het boksen. Een echte SouthPow Bokser. Jaren lange ervaring als bokstrainer

“Deze vorm van boksen is er voor iedereen , van alle leeftijden ”

Alex van Klooster

Alex is directeur en eigenaar van Boxercise Nederland, Weerbaarheidscentrum Eemland Sport en Bewegen en voormalig bestuurslid Dagelijks bestuur bij Nederlandse Boksbond.

“Ik ben Directeur Boxercise Nederland. Ik heb mijn eigen boksschool en en opleidingscentrum in Amersfoort en geef daar diverse lessen, trainingen en opleidingen. Het opleidingscentrum is een onderdeel van Weerbaarheidscentrum Eemland Sport en Bewegen/ Boks Academie Amersfoort ”